Karamel

6 Recepten

 


Zelf nougatine maken

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (5)

Zelf nougatine maken is makkelijker dan je misschien zou denken. Geroosterde hazelnoten met karamel, dat kan gewoon niet mis gaan!


Paris Brest

Kooktijd 1 uur 10 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (16)

Als je van nootjes en karamel houdt is deze Paris brest een echte aanrader! Een krans van soezenbeslag met een heerlijke romige praliné vulling.


Speculaas tiramisu

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (21)

Deze speculaas tiramisu is perfect voor het heerlijke Sinterklaas avondje. Een luchtige tiramisu zonder drank, maar met karamel voor nog meer smaak. Extra lekker in combinatie met de speculaasjes.


Banoffee taart

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 12 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (4)

Een banoffee taart is een bekende taart met banaan, karamel en slagroom. Niet moeilijk om te maken, maar je moet er wel nog even op wachten.


Slagroomsoesjes met zeezout karamel

Kooktijd 1 uur Aantal personen 20 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

Deze slagroomsoesjes met zeezout karamel zijn nóg lekkerder dan de bekende soesjes. Je kunt het zeezout natuurlijk ook weglaten. Klaar binnen een uur.


Crème brûlée

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

Het beste aan een crème brûlée is toch wel het kapot tikken van de gebrande rietsuiker die bovenop de pudding zit. Absoluut een aanrader!



Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.