Zoet en zuur dessert, perfect in balans. Zomerse luchtige rood fruit en roomkaas souffle is klaar in een half uur. Recept voor 4 personen.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/rood-fruit-en-roomkaas-souffle
Klop de eiwitten tot deze zachte pieken hebben, voeg dan geleidelijk de suiker toe. Blijf mixen tot deze stijve pieken vormen. Meng dan voorzichtig de opgeklopte eiwitten met het roomkaas mengsel tot het een glad mengsel is.
Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
Rood fruit en roomkaas souffle
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.