Deze pita's met lamsgehaktballetjes, knapperige rode kool, romige tzatziki, pittige rode ui en boterzachte avocado zijn een heerlijke doordeweekse maaltijd.
Turkse manti zijn te vergelijken met dumplings, maar dan heel klein en dus meer werk. Heerlijke deegbuideltjes gevuld met lamsgehakt en geserveerd met heerlijke saus.
Een Griekse mixed grill zoals je deze kent van een Grieks restaurant, maar dan bij je thuis. Je kunt er eventueel ook nog gyros bij serveren.
Deze Marokkaanse soep zit boordevol kruiden, vlees, tomaat, kikkererwten en zelfs linzen. Harira is een heerlijk vullende maaltijdsoep.
Een winterse stoofpot met grapefruit, tomaat, ui en meer! Deze lamsstoofpot met kruidige couscous heeft vrij weinig ingrediënten en de slowcooker of braadpan doet het werk voor je.
Probeer deze lente eens lamskarbonade met wasabi en sesam, overheerlijke smaakcombinatie. Serveer bij voorkeur met witte asperges, mm!
Een Turkse pide, oftewel een Turks broodje wordt traditioneel gemaakt met lamsgehakt. Boordevol kruiden, echt een aanrader! Met zelfgemaakt deeg.
Heerlijke lamskarbonade met hasselback aardappelen en zachte groenten. Dit gerecht is klaar in 45 minuten, recept voor 2 personen.
Een echt lente gevoel krijg je met deze lamsworstjes met erwtenpuree en munt. Serveer met aardappels uit de oven voor een nog lekkerder gerecht!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.