Een klassieke coleslaw is gemaakt met weinig ingrediënten en is snel klaar. Deze frisse salade is heerlijk als bijgerecht bij de barbecue of als lunch.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/klassieke-coleslaw
Verwijder de buitenste bladeren en de harde kern van de witte kool en rasp deze dan grof. Schil de wortels, verwijder de uiteindes en rasp ook deze grof. Meng de geraspte kool en wortel samen in de grote kom.
Klassieke coleslaw
Snijd de bosui in dunne ringen en hak de peterselie fijn. Maak de salade af met de bosui en peterselie. Breng op smaak met peper en zout, laat de smaken eventueel ongeveer een uur doortrekken. Bewaar de salade niet te lang, dan zullen de groenten minder knapperig zijn. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.