Deze super lekkere Indonesische nasi goreng wordt gemaakt in een wok en is klaar in minder dan een half uur. Serveer met een spiegelei, kroepoek en satesaus
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/indonesische-nasi-goreng
Maak ondertussen een gladde pasta van de knoflooktenen, rode pepers (met of zonder zaadjes, aan jou de keuze), sjalotten en een eetlepel zonnebloemolie. Dit kun je doen met een vijzel of in een kleine blender.
Snijd de bosuien in ringen en zet apart. Verhit olie in een middelgrote bakpan en bak de biefstukken aan beide kanten mooi bruin. Snijd de biefstuk in kleine stukjes en zet apart. Klop 3 eieren los met een eetlepel water. Giet de rijst af en spoel deze af met koud water.
Voeg de rijst toe en meng weer goed. Voeg de gesneden bosui, sojasaus en ketjap toe en breng op smaak met peper en zout.
Je kunt de eieren in dezelfde pan als de biefstukken bakken. Serveer de nasi goreng met kroepoek en eventueel satésaus. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.