Een heerlijke andijvie-aardappelsoep met kerrie, witte wijn en geraspte kaas. Heerlijke combinatie die je zeker eens moet proberen! Klaar in 20 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/andijvie-aardappelsoep
Andijvie-aardappelsoep
Laat het zachtjes koken tot de aardappels volledig gaar zijn, dit zal ongeveer 10 minuten duren, afhankelijk van de grootte van de aardappelstukken. Laat de soep niet te lang koken, anders zal de groene kleur verdwijnen. Gebruik een blender of staafmixer om een gladde soep te creëren. Breng op smaak met peper en zout en verdeel over borden. Maak de soep af met geraspte Gruyere kaas en geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.