Gerechtsoort: roosteren

11 Recepten

 


Lasagne met rode biet en courgette

Kooktijd 2 uur 15 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (3)

Deze lasagne met rode biet en courgette is mega smaakvol door het gebruik van geroosterde bieten, gegrilde courgette en 2 soorten kaas.


Gevulde paprika met parelcouscous

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (4)

Deze gevulde paprika met parelcouscous is een heerlijke vegetarische maaltijd, maar ook lekker als lunch of als bijgerecht. Met tomaatjes, kappertjes en meer.


Geroosterde paprika zelf maken

Kooktijd 1 uur 10 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Ben jij ook zo dol op paprika's uit de oven, maar niet op de velletjes? Geroosterde paprika zelf maken is niet moeilijk, lees hier hoe je makkelijk de paprika kunt ontvellen.


Geroosterde pompoensoep

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Een geroosterde pompoensoep zit bomvol smaak, extra lekker met zwarte peper en knoflook. Een gezonde vullende soep, ideaal tijdens de lunch of als maaltijdsoep.


Drumsticks uit de airfryer

Kooktijd 35 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (142)

Deze drumsticks uit de airfryer zijn heerlijk gekruid en zijn extra lekker met een krokante buitenkant. Makkelijk te maken en heerlijk als avondeten of tijdens het borrelen.


Zoete aardappel curry met krokante kikkererwten

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Een vegetarische zoete aardappel curry met krokante kikkererwten staat binnen 50 minuten op tafel. Een beetje pittig, een beetje fris en vrij makkelijk te maken.


Geroosterde radijsjes met mosterddressing

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (2)

Deze geroosterde radijsjes met mosterddressing is een heerlijk en verrassend bijgerecht voor vis of vlees. Heb jij radijsjes al eens warm gegeten? De moeite waard!


Romige tagliatelle met broccoli en kip

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (10)

Deze romige tagliatelle met broccoli en kip is extra lekker met geroosterde rode peper, ui en knoflook zodat de rode pepers milder worden. Mmm!


Dukkah

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Dip een broodje in olijfolie en vervolgens in dukkah (-dugga, -dukka). Heerlijk als voorafje, met een oorsprong uit Egypte. Recept voor 4 personen.


Ingeweckte geroosterde paprika's

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (14)

Op de markt koop je allerlei lekkernijen, zoals paprika's. Heb je teveel paprika's over? Maak dan ingeweckte geroosterde paprika's!


Geroosterde amandelen met gerookte paprika

Kooktijd 13 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

Heerlijk geurende geroosterde amandelen met gerookte paprika en grof zeezout. Lekker als snack of om bij de tapas te serveren. Klaar in een kwartiertje.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.