Deze romige tagliatelle met broccoli en kip is extra lekker met geroosterde rode peper, ui en knoflook zodat de rode pepers milder worden. Mmm!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/romige-tagliatelle-met-broccoli-en-kip
Rooster de rode peper, ui en knoflook ongeveer 15 minuten in de oven. Of tot deze zacht genoeg zijn geworden om er een puree van te maken. Gebruik hiervoor een kleine blender en voeg eventueel wat olie toe zodat je het mengsel beter kunt pureren. Verdeel de broccoli ondertussen in roosjes en kook deze kort in het kokende water. Schep de broccoli uit het water en breng het water opnieuw aan de kook. Kook hier dan de tagliatelle in. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes. Verwijder overtollig vet en spieren van de kipfilets en snijd deze in stukjes.
Rooster het amandelschaafsel in de droge bakpan tot deze goudbruin is en zet dit dan opzij in een klein kommetje.
Romige tagliatelle met broccoli en kip
Kook een heerlijkeĀ winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.