🎄
Op zoek naar kerstrecepten? Bekijk onze feestelijke recepten →
🎁

Weekmenu #51 (2025) van Jenny Decroock

Je bent hier: Receptenboekje Weekmenu's Weekmenu #51 (2025)

Maandag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Honing-mosterd kalkoen spiesen

Hoofdgerecht

Smaakvolle honing-mosterd kalkoen spiezen, te maken in de grill pan of op de barbecue. Simpel en makkelijk!

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Sinterklaas toetje

Nagerecht

Pepernoten mousse, ofwel kruidnoten mousse met maar 4 ingrediënten. Een makkelijk Sinterklaas toetje in een glaasje die je vooraf kunt maken.

Dinsdag

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Ouderwetse boerenkoolstamppot

Hoofdgerecht

Ouderwetse boerenkoolstamppot staat bij velen regelmatig op tafel. Het is heerlijk met rookworst en een jus gemaakt van uien. Recept voor 6 personen.

Recept bijgewerkt : 1 maand geleden

Kokosijs

Nagerecht

Dit kokosijs is super romig en vol van smaak. Extra lekker met gebakken kokos en geraspte pure chocolade, maar zonder ook een aanrader.

Woensdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Spaanse mosselen met chorizo en wijnsaus

Hoofdgerecht

Mooie Spaanse mosselen met chorizo en wijnsaus. Makkelijk, snel en heerlijk! Recept voor 2 personen, klaar in 20 minuten.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Kletskoppen

Nagerecht

Je kent ze wel, die krokante dunne koekjes met boter en amandelen. Ik maak ze op een handige manier zodat jij ze nog makkelijker dun kunt krijgen.

Donderdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Witte bonen stoofpot met kalfsvlees

Hoofdgerecht

Deze witte bonen stoofpot met kalfsvlees wordt gemaakt met weinig ingrediënten. Heerlijk met tomaat, rozemarijn, tijm en meer. Klaar in iets meer dan een uur.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Künefe

Nagerecht

Künefe is een Turks dessert die een heerlijke textuur heeft door het krokante deeg in combinatie met kaas en zoete siroop. De pistachenoten geven deze zoete lekkernij extra smaak en textuur.

Vrijdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Romige kip pasta met truffel

Hoofdgerecht

Heb je in de winkel (zwarte) truffel zien liggen? Maak er dan een heerlijke romige kip pasta met truffel van! Klaar in 25 minuten, recept voor 4 personen.

Recept bijgewerkt : 6 dagen geleden

Mascarponeroom

Nagerecht

Deze mascarponeroom is een stevige slagroom die ideaal is voor op taarten, cake en ander gebak. Deze mascarponeroom houdt zijn stevigheid waardoor niet zal inzakken.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.