🎄
Op zoek naar kerstrecepten? Bekijk onze feestelijke recepten →
🎁

Weekmenu #50 (2025) van El

Je bent hier: Receptenboekje Weekmenu's Weekmenu #50 (2025)

Maandag

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Kip met 40 tenen knoflook

Hoofdgerecht

Kip met 40 tenen knoflook is heerlijk sappig en zacht van smaak. Heerlijk Frans recept waar je vrijwel geen voorbereiding voor nodig hebt!

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Crêpes Suzette

Nagerecht

Crêpes Suzette zijn een fantastisch klassiek Frans dessert met geflambeerde flensjes in sinaasappelsaus. Liefst nog met een bolletje vanille ijs.

Dinsdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Draadjesvlees à la oma

Hoofdgerecht

Dit overheerlijke recept voor draadjesvlees komt van mijn oma. Ik eet het nog regelmatig bij mijn vader, want is het zo'n ouderwets lekker stukje vlees!

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Kersen sabayon

Nagerecht

Deze kersen sabayon, oftewel luchtige zoete saus, kun je gebruiken bij veel soorten dessert. Heerlijk bij chocoladecake, maar ook bij veel soorten ijs.

Woensdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Mini kiwi sorbet

Nagerecht

Maak eens een lekkere frisse mini kiwi sorbet. Met 10 minuten voorbereiding en 40 minuten wachttijd is het niet eens veel moeite!

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Oosters stoofvlees uit de slowcooker

Hoofdgerecht

Dit Oosters stoofvlees uit de slowcooker is heerlijk mals, kruidig en een tikkeltje zoet. Extra lekker met frisse atjar tjampoer, rijst en emping.

Donderdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Lychee panna cotta

Nagerecht

Mooi uitziend en romig dessert die je in anderhalf uur kunt bereiden. Dit lychee panna cotta recept is voor 6 personen.

Recept bijgewerkt : 3 maanden geleden

Groene kool stamppot

Hoofdgerecht

Deze groene kool stamppot is extra lekker met cashewnoten, ketjap en rookworst. Een verrassende combinatie die ook nog eens snel klaar is.

Vrijdag

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Kweepeer snoepjes

Nagerecht

Deze kweepeer snoepjes zijn een Franse klassieker, oftewel gekonfijte kweepeer met citroen. Zoet en fris tegelijk. Kweeperen zonder te schillen!

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Pasta alla norma

Hoofdgerecht

Een heerlijke en makkelijke pasta met aubergine, ofwel pasta alla norma. Een klassieke vegetarische pasta die zijn oorsprong kent in Sicilië, Italië. Een simpel gerecht bomvol smaak!

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.