Mooi uitziend en romig dessert die je in anderhalf uur kunt bereiden. Dit lychee panna cotta recept is voor 6 personen.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/lychee-panna-cotta
Voeg suiker en slagroom toe aan ander sauspannetje en breng aan de kook. Haal het suiker en slagroom mengsel dan van het vuur en giet dit in het andere pannetje met de gelatine. Voeg een aantal druppels vanille extract toe.
Laat afkoelen tot kamertemperatuur, giet het mengsel dan in de 6 kleine glaasjes. Plaats de glaasjes dan in de koelkast voor tenminste een uur lang.
Lychee panna cotta
Pel de lychees en snijd doormidden. Zodra de panna cotta stijf geworden is in de koelkast kun je 3 halve lychees bovenop leggen. Giet er dan de rozengelei overheen. Plaats terug in de koelkast en wacht een half uur tot ook de rozengelei stijf geworden is.
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.