🎄
Op zoek naar kerstrecepten? Bekijk onze feestelijke recepten →
🎁

Weekmenu #51 (2025) van Sam Marchena

Je bent hier: Receptenboekje Weekmenu's Weekmenu #51 (2025)

Maandag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Pizza met tomaat en geitenkaas

Hoofdgerecht

Makkelijk recept voor een heerlijke pizza met tomaat en geitenkaas. Deze pizza is klaar in 25 minuten, recept voor 2 personen.

Recept bijgewerkt : 1 maand geleden

Amaretti tiramisu

Nagerecht

Deze amaretti tiramisu wordt gemaakt met amandelkoekjes, amaretto, abrikoos en chocolade. Een verrassende tiramisu die bij iedereen in de smaak valt tijdens je volgende etentje!

Dinsdag

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Millefeuille met vanille hangop

Nagerecht

Met lagen net zoals een lasagne is deze millefeuille met vanille hangop een genot om te eten. Deze snelle versie is klaar in 20 minuten.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Beenham met sinaasappel

Hoofdgerecht

Beenham met sinaasappel is het pronkstuk tijdens het diner. Voeg een pepertje toe voor een vleugje pittigheid en een beetje honing voor de perfecte balans.

Woensdag

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Branzoaice (Roemeense citroen gebakjes)

Nagerecht

In Roemenië houden ze van zoet! Er is een Roemeense kaas die lijkt op ricotta, super lekker! Probeer deze branzoaice, heerlijke citroen gebakjes!

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Hertenbiefstuk met geroosterde bloemkoolpuree en zoete aardappelfrietjes

Hoofdgerecht

Een hertenbiefstuk met geroosterde bloemkoolpuree en zoete aardappelfrietjes voor 2 personen geserveerd met een heerlijke saus van wild fond.

Donderdag

Recept bijgewerkt : 1 week geleden

Mokka panna cotta

Nagerecht

Super zachte mokka panna cotta zal letterlijk op je tong smelten! Serveer de mokka panna cotta met chocoladesaus, heel makkelijk om te maken!

Recept bijgewerkt : 1 week geleden

Vegetarische wortel en linzen stoof

Hoofdgerecht

Makkelijke en heerlijke vegetarische wortel en linzen stoof, laat de crème fraîche weg voor een vegan versie. Klaar in minder dan een uur.

Vrijdag

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Goulashsoep met rundvlees

Hoofdgerecht

Een goulashsoep met rundvlees is ideaal als avondeten op een regenachtige dag. Gevuld met rundvlees, groenten en heerlijke kruiden.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Pavlova met perzik en kiwi

Nagerecht

Een heerlijk fruitige pavlova met perzik en kiwi is makkelijk te maken, alleen nog even geduld terwijl hij in de oven staat. Dat wordt smullen!

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.