Een goulashsoep met rundvlees is ideaal als avondeten op een regenachtige dag. Gevuld met rundvlees, groenten en heerlijke kruiden.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/goulashsoep-met-rundvlees
Mocht je een flink stuk runderstoofvlees hebben gekocht, snijd deze dan eerst in stukken die makkelijk te eten zijn. Bedek de stukken rundervlees in zijn geheel met zout, peper en bloem.
Goulashsoep met rundvlees
Breng nu het gerecht op smaak door er gerookte paprikapoeder overheen te strooien, dan de Spaanse peper en de venkelzaadjes. Bak een minuut mee, giet dan de runderbouillon en 2 blikken tomaten in de pan en breng het geheel aan de kook.
Plaats de deksel op de pan en zet het vuur laag, laat de goulashsoep tenminste een uur lang pruttelen. Dit mag ook langer, tot het punt dat het vlees bijna uit elkaar valt. Proef, en breng op smaak met extra peper en zout. Serveer in een diepe kom met eventueel wat crème fraîche. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.