Makkelijk recept voor een heerlijke pizza met tomaat en geitenkaas. Deze pizza is klaar in 25 minuten, recept voor 2 personen.
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pizza-met-tomaat-en-geitenkaas
Bereid je pizzadeeg eerst voor, heb je pizzadeeg uit de winkel? Dan kun je deze stap overslaan. Verhit de oven voor tot een temperatuur van 200 graden Celsius. Pel de sjalot en snijd deze in ringen.
Snijd ook de tomaten in plakken, en de artisjokharten doormidden. Voeg eventueel een aantal plakken ham toe voor een niet vegetarische versie. Snijd de ham dan wel eerst in stukken.
Maak een simpele tomatensaus door tomatenpuree, water, gedroogde oregano, peper en zout samen te mengen.
Beleg het pizzadeeg met de tomatensaus, laat de randen vrij van saus. Verdeel de sjalotjes, plakken tomaat, zwarte olijven, ham en artisjokharten over de pizza.
Verkruimel de geitenkaas over de pizza en verdeel de jonge kaas. Bak de pizza met tomaat en geitenkaas 20 minuten lang in de oven, of totdat de korst gaar is en de kaas gesmolten is. Eet smakelijk!
Wat vind jij van dit recept?
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenJe proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.