Makkelijk recept voor een heerlijke pizza met tomaat en geitenkaas. Deze pizza is klaar in 25 minuten, recept voor 2 personen.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 19-09-2015, dit recept is voor 2 personen en duurt 35 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Bereid je pizzadeeg eerst voor, heb je pizzadeeg uit de winkel? Dan kun je deze stap overslaan. Verhit de oven voor tot een temperatuur van 200 graden Celsius. Pel de sjalot en snijd deze in ringen.
Snijd ook de tomaten in plakken, en de artisjokharten doormidden. Voeg eventueel een aantal plakken ham toe voor een niet vegetarische versie. Snijd de ham dan wel eerst in stukken.
Maak een simpele tomatensaus door tomatenpuree, water, gedroogde oregano, peper en zout samen te mengen.
Beleg het pizzadeeg met de tomatensaus, laat de randen vrij van saus. Verdeel de sjalotjes, plakken tomaat, zwarte olijven, ham en artisjokharten over de pizza.
Verkruimel de geitenkaas over de pizza en verdeel de jonge kaas. Bak de pizza met tomaat en geitenkaas 20 minuten lang in de oven, of totdat de korst gaar is en de kaas gesmolten is. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.