Maandag
Turkse zoute vis
HoofdgerechtHet kost een dag om de vis in zout te marineren, maar dat is het helemaal waard voor deze Turkse zoute vis. Serveer met een vinaigrette en lenteuitjes.
Citroenijs
NagerechtHeerlijk verfrissend citroenijs, perfect voor een warme zomerse dag. Dit roomijs is ook heerlijk als onderdeel van een citrus dessert.
Dinsdag
Güveç - Turkse stoofpot
HoofdgerechtGüveç is een heerlijke Turkse stoofpot met o.a. aubergine, paprika en aardappelen. Een makkelijke stoofpot bomvol smaak en het lekkerste met Turkse rijst, yoghurt en sumak.
Rabarber crumble met aardbei
NagerechtEen rabarber crumble met aardbei is een heerlijk zomers toetje. Makkelijk om te maken met een volle smaak en extra lekker met een bolletje ijs.
Woensdag
Vegetarische lasagne
HoofdgerechtDeze vegetarische lasagne zit bomvol groenten, kruiden en kaas. Onze nieuwe favoriete lasagne! Heerlijk smaakvol, romig en perfect in balans.
Vijgenijs
NagerechtMet maar 3 ingrediënten maak je het allerlekkerste vijgenijs heel gemakkelijk zelf. Een fluweelzacht ijs met gekarameliseerde vijgen en gecondenseerde melk.
Donderdag
Blanke stoofpeertjes
NagerechtIn de herfst zijn er jaarlijks volop peren te koop! Je kunt er onder andere heerlijke blanke stoofpeertjes van maken.
Honing-mosterd kip
HoofdgerechtEen simpele kipfilet, maar dan net even lekkerder! Deze honing-mosterd kip is klaar binnen een half uur en met maar een paar ingrediënten perfect voor doordeweeks.
Vrijdag
Quiche Lorraine
HoofdgerechtEen klassieke quiche Lorraine, heel simpel met spekjes, crème fraîche, eieren, room én een zelfgemaakte hartige taart bodem. Erg makkelijk, maar zó smaakvol
Koffie ijs
NagerechtZelf koffie ijs maken is heerlijk voor een zomerse dag of als onderdeel van een feestelijk dessert. Dit koffie roomijs smelt op je tong, is heerlijk romig, niet te zoet met een volle koffiesmaak.