Maandag
Aardappel-bloemkool gratin
HoofdgerechtEen aardappel-bloemkool gratin is een fantastisch bijgerecht. Een romige ovenschotel met een knapperig kaaskorstje, jammie! Bloemkool op zijn best!
Rijstevlaai
NagerechtRecepten voor Limburgse vlaaien zijn al generaties in mijn familie. Onder andere deze geweldige Limburgse rijstevlaai. Toch wel één van mijn favorieten.
Dinsdag
Pisang goreng
NagerechtDeze pisang goreng is een Indonesische klassieker. Het betekent 'gebakken banaan', heerlijke zoete bananen in een krokant jasje.
Halloumi burger met champignons
HoofdgerechtEen halloumi burger met champignons is een heerlijke vegetarische burger. Zoutige kaas met hartige miso champignons, romige tzatziki en pittige rode ui.
Woensdag
Salie ijs met ovengebakken perzik
NagerechtSalie ijs met ovengebakken perzik is een lekker zomers toetje met frambozen en vanille. Klaar in een uur, recept voor 4 personen.
Beenham met sinaasappel
HoofdgerechtBeenham met sinaasappel is het pronkstuk tijdens het diner. Voeg een pepertje toe voor een vleugje pittigheid en een beetje honing voor de perfecte balans.
Donderdag
Salade met bulgur en geroosterde paprika's
HoofdgerechtEen vullende salade met bulgur en geroosterde paprika's. Zelf paprika's roosteren is makkelijk en lekkerder dan uit pot, absoluut de moeite waard.
Zelf chocoladevla maken
NagerechtKoop jij wel eens pakken chocoladevla? Maak dan zeker eens zelf chocoladevla en je zult zien dat deze hetzelfde smaakt én heel makkelijk te maken is!
Vrijdag
Farfalle met ham, champignons en spinazie
HoofdgerechtHeerlijk romige farfalle met ham, champignons en spinazie. Super snel te maken, klaar in iets meer dan een half uur. Recept voor 4 personen.
Chocolade parfait met passievrucht
NagerechtEen parfait is 'stilstaand ijs', het is super makkelijk want je maakt het zonder ijsmachine. Deze chocolade parfait met passievrucht is ideaal voor Pasen