Heerlijk romige farfalle met ham, champignons en spinazie. Super snel te maken, klaar in iets meer dan een half uur. Recept voor 4 personen.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/farfalle-met-ham-champignons-en-spinazie
Schenk wat olijfolie over de farfalle pasta heen, roer goed door elkaar en doe de deksel op de pan. De olijfolie zal voorkomen dat de pasta aan elkaar gaat plakken.
Farfalle met ham, champignons en spinazie
Voeg 80 ml witte wijn toe en laat het geheel zachtjes pruttelen totdat het meeste van de vloeistof verdampt is. Zet het vuur lager en voeg 80 ml roomkaas, spinazie en een scheutje room naar smaak toe. Kook alles nog 4 tot 5 minuten lang, of tot de saus een beetje dikker geworden is.
Giet de ham, champignons en spinaziesaus over de gekookte farfalle pasta heen. Was een klein bosje (platte) peterselie en garneer het gerecht met een aantal blaadjes. Breng op smaak met peper en zout, eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.