Maandag
Filodeegrolletjes met walnoot
NagerechtDeze snelle filodeegrolletjes met walnoot zijn ontzettend knapperig, makkelijk te maken en zonder toegevoegde suikers. Ideaal voor een last minute dessert.
Pasta alla sorrentina
HoofdgerechtDeze pasta alla sorrentina is een simpele pasta met tomatensaus, mozzarella en basilicum. Een heerlijke pasta die gebakken wordt in de oven, zodat de kaas kan smelten voor extra smaak.
Dinsdag
Spinazietortilla's
HoofdgerechtDeze spinazietortilla's zijn makkelijk zelf te maken. Deze wraps zijn knapperig en hebben een mooie groene kleur door de verse spinazie.
Yuzu panna cotta
NagerechtDeze yuzu panna cotta is een romig dessert met de frisheid van citrus. Extra mooi voor de kerst met rood fruit en witte chocolade.
Woensdag
Churros met frambozen-chocoladesaus
NagerechtSpaanse churros met frambozen-chocoladesaus die je in een half uur gemaakt hebt. Simpel, lekker en erg leuk recept voor heerlijke churros.
Duitse curryworst
HoofdgerechtEen heerlijke echte Duitse curryworst, met een simpele zelfgemaakte currysaus en friet. Precies zoals in Duitsland op de markten en biergarten.
Donderdag
Geroosterde vijgen met honing
NagerechtDeze geroosterde vijgen met honing zijn een makkelijk toetje welke binnen een kwartiertje gemaakt is. Extra lekkere zoete vijgen met kaneel, romig vanille ijs en knapperige noten.
Gevulde varkenshaas met pasta pesto
HoofdgerechtGevulde varkenshaas met pasta pesto is een heerlijke doordeweekse maaltijd. Een malse varkenshaas met knapperige ham en een simpele pasta met o.a. cherrytomaatjes.
Vrijdag
Gehaktballen gevuld met mozzarella
HoofdgerechtVerras iedereen eens door mozzarella in een gehaktbal te plaatsen. Super lekkere gehaktballen gevuld met mozzarella!
Bananen met whisky
NagerechtBananen met whisky is een heerlijk toetje met weinig moeite. Het klinkt misschien gek, maar door het marineren zal de banaan naar whisky gaan smaken. Kies dus een whisky naar smaak.