Gehaktballen gevuld met mozzarella
😍 14Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Gehaktballen gevuld met mozzarella

Verras iedereen eens door mozzarella in een gehaktbal te plaatsen. Super lekkere gehaktballen gevuld met mozzarella!

20 minuten
4 personen
Gehaktballen gevuld met mozzarella ingrediënten

Recept gehaktballen gevuld met mozzarella

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 09-07-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.

Bijgewerkt op: 24-07-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
15 minuten
Kooktijd
5 minuten
Totale tijd
20 minuten

Voorbereiding – 15 minuten

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Breng een grote pan met water aan de kook en voeg de spaghetti toe zodra het water kookt. Pel en snijd de uien en knoflooktenen fijn. 

Gebruik je handen om het gehakt en de helft van de gesneden ui en knoflook te mengen. Voeg dan een ei en ongeveer 3 eetlepels paneermeel toe. Meng goed tot het gehakt niet meer uit elkaar valt, als dit wel nog zo is voeg je een beetje extra paneermeel toe.

Breng op smaak met peper en zout en een halve theelepel chili poeder. Verdeel het gehaktmengsel in gelijke delen en snijd de mozzarella in kleine, maar niet te kleine, stukjes.

Rol het gehakt tot een gehaktbal en druk er een stukje mozzarella in, rol het vervolgens weer tot een mooie gehaktbal. Zorg dat de mozzarella in het midden zit, anders zal deze eruit lopen tijdens het bakken.

Plaats de gehaktballen op de bakplaat en bak deze in de oven voor ongeveer 10 minuten. Verhit ondertussen olijfolie in de grote bakpan en voeg de andere helft van de gesneden ui en knoflook toe.

Voeg na ongeveer 2 minuten de tomatenblokjes toe. Laat het op laag vuur sudderen tot de ui zacht is geworden, dit zal ongeveer 10 minuten duren. Gebruik een staafmixer om een gladde en simpele tomatensaus te maken.

Breng op smaak met peper en zout en een halve theelepel chili poeder. 

Spaghetti met gehaktballen gevuld met mozzarella
Spaghetti met gehaktballen gevuld met mozzarella

De gehaktballen gevuld met mozzarella afmaken – 5 minuten

Kook de spaghetti in de grote pan tot deze al dente is. Zodra de gehaktballen en tomatensaus klaar zijn, meng je deze. Giet de pasta af in het vergiet en verdeel over 4 borden.

Verdeel er dan de gehaktballen met tomatensaus over en maak af met verse basilicum. Eet smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

14 waarderingen
😍
14
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
681.37 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
14.1 g
4.23 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
43.94 g
22.25 g
Eiwitten
57.93 g
Vezels
2.63 g
Natrium
631.67 mg
Mineralen
Ijzer
2.04 mg
Calcium
194.28 mg
Magnesium
63.84 mg
Kalium
63.84 mg
Fosfor
591.81 mg
Koper
0.13 mg
Zink
13.56 mg
Jodium
5.85 µg
Selenium
4.63 µg
Vitamines
Vitamine C
57.71 mg
Vitamine D
0.3 mg
Vitamine A
2.63 mg
Vitamine B1
0.16 mg
Vitamine B2
0.35 mg
Vitamine B6
0.58 mg
Vitamine B12
0.81 µg
Foliumzuur
20.4 µg
Vitamine E
0.25 mg
Vitamine K
2.94 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Gehaktballen gevuld met mozzarella"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.