Deze yuzu panna cotta is een romig dessert met de frisheid van citrus. Extra mooi voor de kerst met rood fruit en witte chocolade.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/yuzu-panna-cotta
Roer de slagroom samen met het yuzu sap bij de warme melk.
Yuzu panna cotta
Maak ondertussen een topping door het fruit te verwarmen samen met 3 eetlepels suiker. Gebruik een vork om het fruit kleiner te maken, maar het mag best veel stukjes nog bevatten voor de structuur. Laat het fruit dan afkoelen.
Controleer of de panna cotta volledig stijf is geworden en serveer met rood fruit en witte chocolade schaafsels. Een makkelijk en heerlijke afsluiter van het diner, geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.