🎄
Op zoek naar kerstrecepten? Bekijk onze feestelijke recepten →
🎁

Weekmenu #51 (2025) van Marianne Roseboom

Je bent hier: Receptenboekje Weekmenu's Weekmenu #51 (2025)

Maandag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Preischotel met aardappels en gehakt

Hoofdgerecht

Smullen maar! Van deze oer-Hollandse preischotel met gehakt en aardappels blijf je eten. Recept voor 6 personen, klaar in 45 minuten tijd.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Pavlova met peer en hazelnoten

Nagerecht

Een pavlova met peer en hazelnoten is een heerlijke taart die perfect is voor de herfst. Deze zachte meringue is extra lekker met chocolade.

Dinsdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Jalapeño cheeseburger

Hoofdgerecht

Wow, zo sappig! Een burger waar je geen genoeg van kunt krijgen. Probeer onze heerlijke pittige Jalapeño cheeseburger, om je vingers bij af te likken!

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Perzik roomijs

Nagerecht

Dit perzik roomijs is ontzettend zacht en romig met een volle perzik smaak. Te maken met de lekkerste perziken, room en suiker. Je kunt de suiker eventueel vervangen door honing.

Woensdag

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Watermeloen sorbet

Nagerecht

Deze heerlijke watermeloen sorbet is te maken met maar 3 ingrediënten en kost weinig moeite. Lekker fris voor een warme zomerdag.

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Couscous met kip en groenten

Hoofdgerecht

Deze couscous met kip en groenten is een ideale doordeweekse maaltijd bomvol kruiden, amandelen en rozijntjes. Je kunt de groenten en kip in de airfryer of oven bereiden.

Donderdag

Recept bijgewerkt : 1 maand geleden

Geflambeerde bananen

Nagerecht

Deze geflambeerde bananen zijn een perfect dessert, met een heerlijke zoete saus en extra lekker met een bolletje ijs en nootjes.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Gnocchi met spinazie

Hoofdgerecht

Deze gnocchi met spinazie zijn een perfecte vegetarische maaltijd. Extra lekker met zongedroogde tomaten, walnoten en eventueel extra kaas.

Vrijdag

Recept bijgewerkt : 1 maand geleden

Rucolasoep

Hoofdgerecht

Deze rucolasoep ziet er niet alleen mooi uit maar heeft ook een geweldige smaak. Met stukjes oven-gebakken serranoham en parmezaanse kaas.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Vegan tapioca pudding uit de slowcooker

Nagerecht

Deze vegan tapioca pudding uit de slowcooker zit bomvol smaak. Een pudding gemaakt met tapioca parels is zijdezacht en laat een beetje denken aan rijstepap.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.