Maandag
Tomatenrisotto
HoofdgerechtDe perfecte tomatenrisotto is vol van smaak en een beetje romig. Deze vegetarische risotto is extra lekker met knoflook broodkruim, kaas, basilicum en meer.
Serradura - zaagselpudding
NagerechtSerradura is een ontzettend makkelijk toetje uit Portugal met maar 5 ingrediënten. Een heerlijk toetje in een glaasje met room, koekjes en chocolade.
Dinsdag
Zachte chocolademousse
NagerechtHeb je ooit al eens zo'n super zachte en luchtige chocolademousse gegeten? Zo zacht en hemels! Met een volle chocoladesmaak en smelt op je tong.
Mexicaanse quesadilla
HoofdgerechtDeze Mexicaanse quesadilla is om van te watertanden! Mexicaans gerecht met kipreepjes, maïs, bonen en tortilla's. Quesadilla's worden heerlijk krokant gebakken in de pan.
Woensdag
Zweedse kaneelbroodjes
NagerechtDeze heerlijke Zweedse kaneelbroodjes zijn makkelijk om te maken. Heerlijk met een grote kop thee. Recept voor 30 kaneelbroodjes.
Gevulde paprika's met gehakt
HoofdgerechtGevulde paprika's met gehakt uit de oven zijn makkelijk, snel en super lekker. Met kruiden, krokante mais en kaas.
Donderdag
Zelf vanille roomijs maken
NagerechtZelf vanille roomijs maken is ontzettend lekker. Heb je het verschil tussen zelfgemaakt en gekocht vanille ijs al eens geproefd? Mmm!
Bieten quiche met feta
HoofdgerechtEen vegetarische bieten quiche met feta is een makkelijke doordeweekse maaltijd. Extra lekker met rode en gele bieten, maar enkel rode bietjes kan natuurlijk ook.
Vrijdag
Kip met 40 tenen knoflook
HoofdgerechtKip met 40 tenen knoflook is heerlijk sappig en zacht van smaak. Heerlijk Frans recept waar je vrijwel geen voorbereiding voor nodig hebt!
Cherimoya crème brûlée
NagerechtCherimoya is fruit uit Ecuador die je absoluut eens moet proberen! De smaak is een combi van o.a. banaan en ananas. Maak ook eens cherimoya crème brûlée!