Deze Mexicaanse quesadilla is om van te watertanden! Mexicaans gerecht met kipreepjes, maïs, bonen en tortilla's. Recept voor 4 personen.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/mexicaanse-quesadilla
Maak de kipfilet schoon en snijd deze in lange reepjes. Pak de grote kom en plaats daar de kipreepjes in, giet er dan de barbecuesaus overheen. Marineer de kipreepjes tenminste 10 - 15 minuten lang. Laat de kidneybonen en maïs uitlekken, pel de rode ui en snijd deze fijn. Bak de kipreepjes in de bakpan gaar en bak dan de rode ui, maïs en kidneybonen nog kort mee en zet deze aan de kant. Gooi de overgebleven barbecuesaus niet weg, dit gaat gebruikt worden om de tortilla's mee in te smeren.
Mexicaanse quesadilla
Vouw de quesadilla dubbel en bak deze in een grote bakpan. Zodra deze mooi bruin is geworden draai je deze om en bak de andere kant ook nog mooi goudbruin. Serveer deze optioneel met zelfgemaakte pico de gallo, maïs of nog meer barbecuesaus. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.