Maandag
Rabarber ijs met sinaasappel
NagerechtZacht en glad rabarber ijs met sinaasappel. Perfect voor een warme zomerdag. Rabarber is zoet en zuur tegelijk, super lekker!
Aardappel goulash
HoofdgerechtDeze super lekkere aardappel goulash zit boordevol groenten en kruiden. Een ontzettend smaakvolle vegetarische en zelfs veganistische maaltijd.
Dinsdag
Watalappan - kardamom-kokos custard
NagerechtJe hebt er vast nog nooit van gehoord, een watalappan. Een wata.. wattes? Juist ja, een kardamom-kokos custard uit Sri Lanka. Boordevol herfstige kruiden.
Coq au vin blanc
HoofdgerechtDit bekende Franse gerecht wordt meestal gemaakt met rode wijn, maar maak deze coq au vin blanc eens met witte wijn. Heerlijke malse kip in een lichte saus.
Woensdag
Huisgemaakt Baileys ijs
NagerechtZacht en romig Baileys ijs. Dit zelfgemaakte ijs smelt letterlijk op je tong, mm! Smaakt heerlijk met karamelsaus voor een makkelijk dessert.
Parelhoen met cranberry's en aardappelwafels
HoofdgerechtParelhoen met cranberry's en aardappelwafels is hét perfecte kerstgerecht. Alles voorbereiden en terwijl je gasten er zijn makkelijk af te maken, ideaal!
Donderdag
Kip met vijgen en camembert
HoofdgerechtEen gevulde kipfilet kennen we wel, maar ken je deze kip met vijgen en camembert al? De combinatie van zoete vijgen en romige camembert is overheerlijk!
Crema catalana
NagerechtDit makkelijke toetje is een populair nagerecht uit Catalonië, Noord-Spanje. Een heerlijke pudding met een vleugje citrus en kaneel met een knapperig suikerlaagje.
Vrijdag
Chocolade sorbetijs
NagerechtHeerlijk zelfgemaakt chocolade sorbetijs waar de pure chocoladesmaken écht naar voren komen. Dit heerlijke chocolade ijs wordt gemaakt met maar 4 ingrediënten.
Sarma van snijbiet
HoofdgerechtDeze rolletjes komen je vast bekend voor, maar dan i.p.v. wijnbladeren zijn deze sarma van snijbiet gemaakt. Stiekem nóg veel lekkerder.