🎄
Op zoek naar kerstrecepten? Bekijk onze feestelijke recepten →
🎁

Weekmenu #50 (2025) van Kristien Van Hauwermeiren

Je bent hier: Receptenboekje Weekmenu's Weekmenu #50 (2025)

Maandag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Bananensplit

Nagerecht

Een uitvinding van Amerikaanse bodem is de bananensplit. Klaar in minder dan 10 minuten, recept voor 1 persoon.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Couscous met groenten en kippenpoten

Hoofdgerecht

Een couscous met groenten en kippenpoten is een heerlijke doordeweekse maaltijd. Boordevol groenten en kruiden, en nog vlug klaar ook!

Dinsdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Tartiflette courgette

Hoofdgerecht

Een klassieke tartiflette, met aardappels, room, spek en kaas. Deze tartiflette courgette is eens iets anders, heerlijk gevulde courgette.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Eton mess met rode bessen

Nagerecht

Een nog simpelere versie van de klassieke Engelse Eton mess. Extra lekker met verkruimelde zoete meringues, slagroom en zure besjes in deze eton mess met rode bessen.

Woensdag

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Indiase dhal

Hoofdgerecht

Geweldige manier om gele spliterwten te gebruiken. Indiase dhal is een heerlijk vegetarisch gerecht. Lekker met bijvoorbeeld rijst en naan.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Kletskoppen

Nagerecht

Je kent ze wel, die krokante dunne koekjes met boter en amandelen. Ik maak ze op een handige manier zodat jij ze nog makkelijker dun kunt krijgen.

Donderdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Zoetzure warme druiven met mini meringues

Nagerecht

Een toetje met een grote impact. Het maken van deze zoetzure warme druiven met mini meringues kost niet veel tijd! Klaar in 25 minuten.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Witlof uit de oven met aardappelpuree

Hoofdgerecht

Witlof uit de oven is altijd een goed idee, heerlijk met aardappelpuree en walnoten voor een herfstig tintje. Een makkelijke witlof ovenschotel met of zonder spekjes.

Vrijdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Brood mhancha met kip

Hoofdgerecht

Brood mhancha met kip is een Marokkaans opgerold brood, gevuld met kip, groenten en kruiden. En het ziet er super leuk uit, de moeite waard om te proberen!

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Kersen crumble

Nagerecht

Een heerlijke en simpele kersen crumble kan het hele jaar door. Maak 'm feestelijk door deze in éénpersoons schaaltjes te serveren met een bolletje vanille ijs.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.