Een toetje met een grote impact. Het maken van deze zoetzure warme druiven met mini meringues kost niet veel tijd! Klaar in 25 minuten.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/zoetzure-warme-druiven-met-mini-meringues
Verwarm de wijn en suiker op laag vuur, totdat de suiker opgelost is en de smaken van de citroen- en sinaasappelschillen opgenomen zijn. Dit duurt ongeveer 10 minuten.
Zoetzure warme druiven met mini meringues
Rooster tegelijkertijd in dezelfde oven de rode druiven. Maak de rode druiven schoon met behulp van stromend koud water en plaats deze daarna in de ovenschaal. Bak de pecankoekjes en druiven 10 minuten lang in de oven, of totdat de koekjes goudbruin zijn en de druiven geknapt zijn.
Zeef de rode wijnsiroop in een bak om de citroen- en sinaasappelschillen er makkelijk uit te krijgen. Verdeel de geroosterde rode druiven over 4 borden samen met de mini meringues. Breek de koekjes eventueel in kleine stukjes. Maak het af door de rode wijnsiroop over de borden te verdelen. Garneer met de extra stukjes pecannoot. Eet smakelijk!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.