Maandag
Vegetarische zwarte bonen stoofpot
HoofdgerechtVegetarische zwarte bonen stoofpot is gevuld met lekkere verse groentes en kruiden. Recept voor 4 personen, klaar in een uurtje.
Serradura - zaagselpudding
NagerechtSerradura is een ontzettend makkelijk toetje uit Portugal met maar 5 ingrediënten. Een heerlijk toetje in een glaasje met room, koekjes en chocolade.
Dinsdag
Vegetarische couscous met appel en sperziebonen
HoofdgerechtSmaakvolle vegetarische couscous met appel en sperziebonen. Lekker fris en vullend, recept voor 6 personen. Klaar in iets meer dan een half uur.
Pavlova met peer en hazelnoten
NagerechtEen pavlova met peer en hazelnoten is een heerlijke taart die perfect is voor de herfst. Deze zachte meringue is extra lekker met chocolade.
Woensdag
Surinaamse roti
HoofdgerechtTraditioneel eet je Surinaamse roti met je handen, geweldig toch? Deel met familie en vrienden en geniet er volop samen van. Recept voor 6 personen.
Kokosmakronen
NagerechtDeze heerlijk geurende kokosmakronen zijn krokant aan de buitenkant en heerlijk zacht aan de binnenkant. Kokosmakronen met witte chocolade.
Donderdag
Hazelnoot en amaretto roomijs
NagerechtHazelnoot en amaretto roomijs is super zacht en overheerlijk. Romige lekkernij geserveerd met stoofperen en chocoladesaus. Een herfstig dessert!
Aziatische bowl met kip
HoofdgerechtEen heerlijke Aziatische bowl met kip, rijstnoedels, knapperige groenten en een simpel sausje. Een makkelijke avondmaaltijd die binnen een half uur op tafel staat.
Vrijdag
Roemeense gegrilde gehaktbroodjes
HoofdgerechtWat zijn deze Roemeense gegrilde gehaktbroodjes toch lekker! Gemaakt met lekkere kruiden en rundergehakt, te serveren met een simpele tomatensaus.
Paaskrans met aardbeienmousse
NagerechtEen paaskrans met aardbeienmousse is een brosse koek met aardbeien, chocolade paaseitjes en een zachte mousse. Makkelijk met een groots effect!