Deze heerlijk geurende kokosmakronen zijn krokant aan de buitenkant en heerlijk zacht aan de binnenkant. Kokosmakronen met witte chocolade.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 22-06-2015, dit recept is voor 8 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 12-09-2024
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verhit de oven dan voor tot een temperatuur van 190 graden Celsius. Snijd de witte chocolade in kleine stukjes met behulp van een koksmes en snijplank.
Meng de kokos rasp samen met suiker en de in stukjes gesneden witte chocolade. Rasp een halve citroen en voeg dit toe aan het mengsel. Voeg dan de eieren en 1 eidooier toe.
Je zult merken dat het mengsel erg plakkerig wordt, gebruik bijvoorbeeld 2 lepels, een spuitzak of een ijsschep om het kokosmakronen-mengsel over de bakplaat te verdelen.
Bak de kokosmakronen in 8 minuten goudbruin. Afhankelijk van de grootte van de kokosmakronen kan dit langer of korter duren. Kijk naar de kleur tijdens het bakken om te zien of de kokosmakronen al klaar zijn.
Ze zullen krokant aan de buitenkant en klein beetje plakkerig aan de binnenkant zijn. Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.