Maandag
Zelf wafels maken
NagerechtZelf wafels maken is lekker als toetje, lunch, ontbijt of.. elk moment van de dag eigenlijk! Heerlijk met rood fruit en slagroom.
Snijbiet en aubergine lasagne
HoofdgerechtEen vegetarische snijbiet en aubergine lasagne, ook makkelijk met een extra laagje gehakt te maken voor de vleeseters. Lekker romig door de bechamelsaus.
Dinsdag
Rijstevlaai
NagerechtRecepten voor Limburgse vlaaien zijn al generaties in mijn familie. Onder andere deze geweldige Limburgse rijstevlaai. Toch wel één van mijn favorieten.
Gnocchi met broccoli
HoofdgerechtGnocchi is een heerlijke pasta soort op basis van aardappel. Deze gnocchi met broccoli, erwtjes en kaas is een echte aanrader!
Woensdag
Filodeegrolletjes met walnoot
NagerechtDeze snelle filodeegrolletjes met walnoot zijn ontzettend knapperig, makkelijk te maken en zonder toegevoegde suikers. Ideaal voor een last minute dessert.
Gnocchi met courgette en pesto
HoofdgerechtEen simpele doordeweekse maaltijd van gnocchi met courgette en pesto die binnen een handomdraai op tafel staat. Weinig ingrediënten nodig en toch een smaakvolle maaltijd!
Donderdag
Red velvet madeleines
NagerechtDeze Franse red velvet madeleines zijn leuk om naar te kijken, maar nog leuker om op te eten! Bestrooi met poedersuiker, lekker voor bij de koffie.
Nachos met pulled chicken
HoofdgerechtDeze tortilla ovenschotel met pulled chicken heeft maar weinig ingrediënten. Kip en barbecuesaus is altijd een goede combinatie, zeker met de zoute chips.
Vrijdag
Jamaicaanse kip van de barbecue
HoofdgerechtDeze Jamaicaanse kip van de barbecue is echt hemels. Met een beetje pit, frisheid en heerlijk veel kruiden maak je zelf deze makkelijke marinade.
Witte chocolademousse met rood fruit
NagerechtDeze witte chocolademousse is ontzettend luchtig en een tikje zoet. Door de combinatie met het frisse en zurige van het rood fruit de perfecte combinatie.