Zelf wafels maken is lekker als toetje, lunch, ontbijt of.. elk moment van de dag eigenlijk! Heerlijk met rood fruit en slagroom.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/zelf-wafels-maken
Je kunt kiezen hoeveel melk je gaat toevoegen. Door meer melk toe te voegen krijg je zachtere wafels. Het wafelbeslag moet een beetje lopend zijn voor zachte, maar stevige wafels. Je kunt minder melk toevoegen om een stevigere wafel te bakken.
Wafels met rood fruit
Haal de wafels uit het ijzer zodra deze mooi evenredig bruin gebakken zijn. Plaats de wafels op een afkoelrek en herhaal bovenstaande stap tot al het wafelbeslag gebruikt is.
Serveer de wafels met rood fruit zoals aardbeien, frambozen en bijvoorbeeld bosbessen. Klop eventueel wat slagroom en serveer bij de wafels. Geniet ervan!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.