Maandag
Aardbeienkwark met anijs
NagerechtMet maar een aantal simpele ingrediënten kun je snel een heerlijk toetje op tafel zetten. Deze aardbeienkwark met anijs is zoet, romig en erg licht.
Pitabroodjes met gehakt en aubergine
HoofdgerechtProbeer eens iets anders als avondeten met deze pitabroodjes met gehakt en aubergine. Met een heerlijk simpele knoflooksaus en verse basilicum.
Dinsdag
Lemon curd
NagerechtFriszure lemon curd naar Engels recept. Lekker voor op een scone of om als basis voor een toetje te gebruiken. Klaar in 20 minuten.
Babi ketjap
HoofdgerechtEen favoriet hier thuis is deze babi ketjap, heerlijk Indonesisch sticky stoofvlees dat geserveerd wordt met geurige rijst. Gestoofd varkensvlees in een heerlijke saus.
Woensdag
Zoete aardappel curry met krokante kikkererwten
HoofdgerechtEen vegetarische zoete aardappel curry met krokante kikkererwten staat binnen 50 minuten op tafel. Een beetje pittig, een beetje fris en vrij makkelijk te maken.
Mango panna cotta
NagerechtEen heerlijk romige en zachte panna cotta met vanille en de lekkerste zoete mango. Extra lekker met stukjes mango voor extra textuur, een fantastische tegenhanger van de zachte panna cotta.
Donderdag
No bake mangotaart
NagerechtMet maar 4 ingrediënten kan er eigenlijk niets fout gaan. Deze no bake mango taart is zoet, zacht en super makkelijk om te maken. Recept voor 6 personen.
Burrito bowl
HoofdgerechtEen heerlijke burrito bowl met kip, zwarte bonen, maïs, guacamole en meer. Extra lekker met romige avocado en een beetje pit. Een kom vol met de lekkerste ingrediënten.
Vrijdag
Stracciatella ijstaart met meringues
NagerechtDeze stracciatella ijstaart met meringues is gemaakt binnen 20 minuten, nog wel even wachten tot deze bevroren is. Heerlijk makkelijk ijs zonder ijsmachine.
Vegetarische rendang van jackfruit
HoofdgerechtDe smaken van een Indonesische rendang, maar dan gemaakt van jackfruit. Deze vegetarische rendang is ook nog eens vegan, met een heerlijke zelfgemaakte boemboe.