Met maar 4 ingrediënten kan er eigenlijk niets fout gaan. Deze no bake mango taart is zoet, zacht en super makkelijk om te maken. Recept voor 6 personen.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 10-04-2016, dit recept is voor 6 personen en duurt 15 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Snijd de rijpe mango in kleine stukjes. Klop 400 ml slagroom totdat deze pieken kan vormen, en vouw hierin ongeveer 80 - 90 gram gecondenseerde melk.
Voeg ook 90% van de gesneden rijpe mango toe om het een heerlijk frisse smaak te geven. Houdt de resterende 10% van de mango apart ter decoratie van de taart.
Verdeel graham crackers of Maria koekjes over de bodem van de bakvorm. Snijd eventueel de koekjes in kleinere stukken zodat deze passen in de bakvorm.
Voeg een laag slagroom toe op de koekjes en verdeel deze evenredig over de bakvorm. Herhaal bovenstaande stap 2 maal en maak de taart af door op de bovenkant de resterende mango stukjes te plaatsen.
Zet de taart in je koelkast voor tenminste 4 uur voordat je deze serveert, de koekjes worden dan heerlijk zacht. Smakelijk !
Per 1 persoonsportie:
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.