🎄
Op zoek naar kerstrecepten? Bekijk onze feestelijke recepten →
🎁

Weekmenu #51 (2025) van H

Je bent hier: Receptenboekje Weekmenu's Weekmenu #51 (2025)

Maandag

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Vegetarische champignon Bourguignon

Hoofdgerecht

Deze vegetarische champignon Bourguignon is klaar in een half uur en ontzettend smaakvol door gebruik van verschillende soorten champignons en kleine uitjes

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Pompoenpudding

Nagerecht

Romige en zachte pompoenpudding is een heerlijk herfstig toetje. Je kunt eventueel honing gebruiken i.p.v. suiker. Klaar binnen 40 minuten.

Dinsdag

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Sinterklaas toetje

Nagerecht

Pepernoten mousse, ofwel kruidnoten mousse met maar 4 ingrediënten. Een makkelijk Sinterklaas toetje in een glaasje die je vooraf kunt maken.

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Güveç - Turkse stoofpot

Hoofdgerecht

Güveç is een heerlijke Turkse stoofpot met o.a. aubergine, paprika en aardappelen. Een makkelijke stoofpot bomvol smaak en het lekkerste met Turkse rijst, yoghurt en sumak.

Woensdag

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Kersen inmaken

Nagerecht

Heb je zoveel kersen dat je ze niet allemaal kunt opeten? Kersen inmaken is makkelijk en ze zijn ook nog eens veel lekkerder dan gekochte kersen uit pot.

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Pasta burrata met tomatensaus

Hoofdgerecht

Een fantastische maar vooral heel simpele pasta burrata met tomatensaus. Vegetarisch gerecht met oven geroosterde tomaten, geroosterde pijnboompitjes en verse basilicum.

Donderdag

Recept bijgewerkt : 3 dagen geleden

Stoofperen in rode wijn en gember

Nagerecht

Geniet van deze heerlijke stoofperen in rode wijn en gember, een perfect bijgerecht of gebruik de stoofpeertjes in een herfst toetje.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Adzuki bonen en rijst bowl

Hoofdgerecht

Een adzuki bonen en rijst bowl is een heerlijke vegetarische maaltijd die bomvol smaak zit. Een perfecte combinatie met de krokante groenten, romige avocado en nootachtige bonen.

Vrijdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Lente lasagne met groene asperges

Hoofdgerecht

Een heerlijk frisse lente lasagne met groene asperges is gemaakt met een citroen-bechamelsaus en verse asperges. Je kunt deze met of zonder vlees maken, klaar in iets meer dan een uur.

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Kweepeer snoepjes

Nagerecht

Deze kweepeer snoepjes zijn een Franse klassieker, oftewel gekonfijte kweepeer met citroen. Zoet en fris tegelijk. Kweeperen zonder te schillen!

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.