Maandag
Dragonsalade met sperziebonen
HoofdgerechtDeze dragonsalade met sperziebonen is heerlijk met een aantal sneetjes geroosterd bruin brood. Klaar in 20 minuten, recept voor 2 personen.
Mini tiramisu met vijgen
NagerechtMini tiramisu met vijgen is een makkelijk en super leuk éénpersoons dessert. Heerlijk met verse vijgen, lange vingers en mascarpone.
Dinsdag
Blanke stoofpeertjes
NagerechtIn de herfst zijn er jaarlijks volop peren te koop! Je kunt er onder andere heerlijke blanke stoofpeertjes van maken.
Gratin van aardpeer
HoofdgerechtEen gratin van aardpeer met spekjes, prei en een krokante kaas laag is heerlijk op een koude dag. Klaar binnen 50 minuten. Recept voor 4 personen.
Woensdag
Mini kiwi sorbet
NagerechtMaak eens een lekkere frisse mini kiwi sorbet. Met 10 minuten voorbereiding en 40 minuten wachttijd is het niet eens veel moeite!
Orzo risotto met erwtjes
HoofdgerechtDeze orzo risotto met erwtjes is klaar in een handomdraai en is daardoor een makkelijke doordeweekse maaltijd die ook nog eens vegetarisch is.
Donderdag
Banaan in filodeeg
NagerechtDeze heerlijke banaan in filodeeg is super knapperig en gemaakt met maar een paar ingrediënten. Klaar in 20 minuten en lekker met vanille ijs.
Romige kip met zongedroogde tomaat
HoofdgerechtDeze romige kip met zongedroogde tomaat in een ontzettend lekkere saus met wijn en verse kruiden is een echte aanrader.
Vrijdag
Ananas bavarois
NagerechtSuper zachte en luchtige ananas bavarois is extra lekker met een vleugje rum. Kan natuurlijk ook zonder voor de kinderen deze Pasen.
Palak paneer
HoofdgerechtPalak paneer is een heerlijke spinazie curry met gebakken paneer. Een kruidige Indiase klassieker die soms ook wel saag paneer wordt genoemd. Extra lekker met rijst en naan.