Deze dragonsalade met sperziebonen is heerlijk met een aantal sneetjes geroosterd bruin brood. Klaar in 20 minuten, recept voor 2 personen.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/dragonsalade-met-sperziebonen
Voeg de sperziebonen toe aan het kokend water, en kook deze in een aantal minuten beetgaar. Haal uit de pan en spoel deze direct af onder koud, stromend water om te voorkomen dat de sperziebonen doorgaren.
Pel de rode ui en snijd doormidden, snijd dan de rode ui in halve ringen. Was de rijpe tomaten en snijd in parten. Snijd een halve krop ijsbergsla in stukken. Haal de dragonblaadjes van de stengels af en meng goed door de salade.
Maak nu een simpele vinaigrette voor over de salade. Meng Dijon mosterd en witte wijnazijn in een kleine kom. Voeg langzaam de olijfolie toe en gebruik de garde om alles goed door te mengen. Breng de vinaigrette op smaak met peper en zout.
Dragonsalade met sperziebonen
Geniet van deze simpele, maar heerlijke salade. Wij hebben er een aantal sneetjes geroosterd bruin brood bij gegeten. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.