Maandag
Vegan tapioca pudding uit de slowcooker
NagerechtDeze vegan tapioca pudding uit de slowcooker zit bomvol smaak. Een pudding gemaakt met tapioca parels is zijdezacht en laat een beetje denken aan rijstepap.
Courgetterolletjes in tomatensaus
HoofdgerechtDeze heerlijke courgetterolletjes in tomatensaus hebben een smaakvolle vulling van bonenpuree. De zachte en lichtzoete bonen passen perfect bij courgette en tomatensaus.
Dinsdag
Chimichurri biefstuk taco's
HoofdgerechtChimichurri biefstuk taco's zitten boordevol smaken door de pepers, knoflook, ui, avocado en meer. Gebruik een malse biefstuk voor deze taco's. Klaar binnen een half uur.
Warme abrikozen
NagerechtHeerlijk toetje dat makkelijk te maken is, deze warme abrikozen met mascarpone zijn het hele jaar door lekker. Doordat de abrikozen warm zijn is dit dessert vooral tijdens koude winterdagen een aanrader.
Woensdag
Ananas soufflé
NagerechtDoor een extra smaakvolle kokosmelk te gebruiken is deze ananas soufflé niet alleen overheerlijk, maar ook nog eens lactose vrij!
Hamburger
HoofdgerechtEen klassieke hamburger is zeer makkelijk te maken. Je kunt de burgers grillen in de pan of gebruik een barbecue voor extra lekkere burgers.
Donderdag
Mini tulband cakejes met kaki
NagerechtDeze mini tulband cakejes met kaki zijn niet alleen super schattig, ze zijn ook nog eens verrassend lekker door de toevoeging van kaki fruit.
Halloumi burger met champignons
HoofdgerechtEen halloumi burger met champignons is een heerlijke vegetarische burger. Zoutige kaas met hartige miso champignons, romige tzatziki en pittige rode ui.
Vrijdag
Spezzatino - Italiaanse kalfsstoof
HoofdgerechtZodra het buiten kouder wordt, zetten we weer vaker verwarmende stoofpotjes op tafel. Bijvoorbeeld deze spezzatino, ofwel een Italiaanse kalfsstoof, ook lekker met rundvlees.
Mascarponeroom
NagerechtDeze mascarponeroom is een stevige slagroom die ideaal is voor op taarten, cake en ander gebak. Deze mascarponeroom houdt zijn stevigheid waardoor niet zal inzakken.