🎄
Op zoek naar kerstrecepten? Bekijk onze feestelijke recepten →
🎁

Weekmenu #51 (2025) van Sarah Jode

Je bent hier: Receptenboekje Weekmenu's Weekmenu #51 (2025)

Maandag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Gebakken banaan met kokos

Nagerecht

Dit toetje is zó simpel, maar de combinatie van romige kokos en warme krokante banaan is echt hemels. Gebakken banaan met kokos is klaar binnen 20 minuten.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Paddenstoelenrisotto met gerookte eendenborst

Hoofdgerecht

Deze paddenstoelenrisotto met gerookte eendenborst zit bomvol smaak en is extra hartig en fris door het gebruik van sinaasappel en Parmezaanse kaas.

Dinsdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Chocoladetaart met marsepein mousse

Nagerecht

Een chocoladetaart met marsepein mousse is een zoete taart die perfect is voor Sinterklaas. Je kunt de mousse natuurlijk ook als dessert eten zonder taart!

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Pitabroodjes met Marokkaanse kip

Hoofdgerecht

Deze heerlijke pitabroodjes met Marokkaanse kip hebben naast heel veel kruiden, een extra knapperige textuur van de granaatappelpitjes.

Woensdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Crème brûlée

Nagerecht

Het beste aan een crème brûlée is toch wel het kapot tikken van de gebrande rietsuiker die bovenop de pudding zit. Absoluut een aanrader!

Recept bijgewerkt : 3 maanden geleden

Yakitori spiesjes

Hoofdgerecht

Deze yakitori spiesjes zijn makkelijk te maken en super lekker. Ze kunnen gemaakt worden met verschillende soorten vlees maar deze met kippendijen zijn toch wel het lekkerste.

Donderdag

Recept bijgewerkt : 5 dagen geleden

Vanille ijs met warme kersen

Nagerecht

Vanille ijs met warme kersen is een ontzettend makkelijk en feestelijk toetje. Met een paar ingrediënten en weinig tijd sluit jij je diner in stijl af.

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Yaki Udon

Hoofdgerecht

Een Japanse klassieker met heerlijke dikke Udon noedels, een simpel sausje, biefstuk en groenten. Deze Yaki Udon is een perfecte snelle doordeweekse maaltijd.

Vrijdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Sticky toffee pudding

Nagerecht

Een sticky toffee pudding, oftewel een warme sponsachtige cake met dadels en geserveerd met een heerlijke toffee saus. Een overheerlijk Engels dessert!

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Gebakken rijst met kimchi en gochujang varkensvlees

Hoofdgerecht

'Bokkeumbap' oftewel een klassiek Koreaans gerecht. Deze gebakken rijst met kimchi is een heerlijk bijgerecht bij gochujang varkensvlees of een gebakken ei.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.