Maandag
Geroosterde paprika falafel uit de oven
HoofdgerechtDeze gegrilde paprika falafel is misschien wel nóg lekkerder dan de klassieke versie. En gezonder, want ze zijn gebakken in de oven.
Künefe rolletjes met ricotta
NagerechtDeze künefe rolletjes met ricotta zijn een variatie op de klassieke Turkse künefe. Dit knapperige zoete deeg met een zachte binnenkant is een heerlijke gebakje voor bij de koffie of thee.
Dinsdag
Carre d'ambre mini hamburgers
HoofdgerechtMet een kaas zó zacht die je niet kunt snijden maar waar je een lepel voor nodig hebt. Deze Carre d'ambre mini hamburgers zijn klaar in een mum van tijd!
Lavendel-honingijs
NagerechtDit lavendel-honingijs is zacht van smaak door het gebruik van honing i.p.v. suiker. Een heerlijk romig ijs met een vleugje lavendel en optioneel citroen.
Woensdag
Poire Belle-Hélène
NagerechtPoire Belle-Hélène is een klassiek Frans dessert. Peren met warme chocoladesaus, slagroom en amandelschaafsel is een favoriet bij velen.
Kip jalfrezi
HoofdgerechtDeze kip jalfrezi is een curry met ontzettend veel kruiden, limoen en paprika. Extra lekker met gele rijst, klaar in 45 minuten.
Donderdag
Knoflook-balsamico kip
HoofdgerechtHeerlijke knoflook-balsamico kip is perfect voor elke dag van de week, zo'n heerlijk stukje vlees heeft niet veel nodig om zó lekker mals te worden.
Pavlova met kweepeer en rode port
NagerechtPavlova met kweepeer en rode port is een heerlijk herfst gebak. Een krokante buitenkant en een zachte binnenkant, met zoete kweeperen en tijm.
Vrijdag
Limoen kokos en aardbeien toetje
NagerechtDit limoen kokos en aardbeien toetje ziet er feestelijk uit in een glas. Makkelijk te maken met vers fruit, kokosroom en lime curd.
Spareribs van de BBQ
HoofdgerechtDeze spareribs van de BBQ vallen zo van het bot af door het garen op lage temperatuur. Met een kruidige "dry rub" voor extra smaak, maar wel even geduld tot ze heerlijk mals zijn!