Maandag
Millefeuille met vanille hangop
NagerechtMet lagen net zoals een lasagne is deze millefeuille met vanille hangop een genot om te eten. Deze snelle versie is klaar in 20 minuten.
Vegetarische clam chowder
HoofdgerechtDe bekende New England style clam chowder soep, maar dan met champignons voor deze vegetarische clam chowder. Een romige en goed vullende soep met aardappel, kaas en croutons.
Dinsdag
Karnemelkse pap
NagerechtDeze ouderwetse karnemelkse pap is extra lekker met peer, maar je kunt er ook pruimen of rozijnen bij serveren. Een heerlijke pap voor liefhebbers van karnemelk.
Spätzle met spek en ui
HoofdgerechtSpätzle met spek en ui is een hartig gerecht welke binnen 20 minuten op tafel staat. Een heerlijk verwarmend gerecht, ideaal voor een koudere dag.
Woensdag
Crème brûlée
NagerechtHet beste aan een crème brûlée is toch wel het kapot tikken van de gebrande rietsuiker die bovenop de pudding zit. Absoluut een aanrader!
Spaghetti carbonara
HoofdgerechtDeze heerlijke Italiaanse klassieker kun je elke dag van de week maken. De spaghetti carbonara is klaar in 20 minuten, recept voor 4 personen.
Donderdag
Chili met zwarte bonen uit de instant pot
HoofdgerechtHet avondeten is zó klaar met deze chili met zwarte bonen uit de instant pot. Lekker met gekookte rijst, aardappelen of vers brood.
Rabarber crumble met aardbei
NagerechtEen rabarber crumble met aardbei is een heerlijk zomers toetje. Makkelijk om te maken met een volle smaak en extra lekker met een bolletje ijs.
Vrijdag
Pavlova met kweepeer en rode port
NagerechtPavlova met kweepeer en rode port is een heerlijk herfst gebak. Een krokante buitenkant en een zachte binnenkant, met zoete kweeperen en tijm.
Risotto porcini
HoofdgerechtDeze risotto porcini is romig en vol van smaak, deze risotto met eekhoorntjesbrood is een echte herfst risotto met de lekkerste paddenstoelen. Extra lekker met een vleugje truffel, kaas en optioneel met spek.