Maandag
Ananas soufflé
NagerechtDoor een extra smaakvolle kokosmelk te gebruiken is deze ananas soufflé niet alleen overheerlijk, maar ook nog eens lactose vrij!
Tiroler Gröstl
HoofdgerechtEen heerlijke klassieker uit Tirol: Tiroler Gröstl. Wie houdt er nou niet van een mix van aardappelen, rundvlees, ui en spiegeleieren.
Dinsdag
Zweedse kaneelbroodjes
NagerechtDeze heerlijke Zweedse kaneelbroodjes zijn makkelijk om te maken. Heerlijk met een grote kop thee. Recept voor 30 kaneelbroodjes.
Spezzatino - Italiaanse kalfsstoof
HoofdgerechtZodra het buiten kouder wordt, zetten we weer vaker verwarmende stoofpotjes op tafel. Bijvoorbeeld deze spezzatino, ofwel een Italiaanse kalfsstoof, ook lekker met rundvlees.
Woensdag
Garnalen curry met ananas
HoofdgerechtEen garnalen curry met ananas staat in een handomdraai op tafel, ideaal voor een doordeweekse dag. Heerlijk met kokosmelk, limoen en veel groenten.
Pandan kokosijs
NagerechtDit pandan-kokosijs heeft naast een prachtige kleur ook een overheerlijke smaak. Pandan is een soort luxe vanille en dat in combinatie met fluweelzacht roomijs, perfectie!
Donderdag
Kletskoppen
NagerechtJe kent ze wel, die krokante dunne koekjes met boter en amandelen. Ik maak ze op een handige manier zodat jij ze nog makkelijker dun kunt krijgen.
Papadums met courgette en krokante kip
HoofdgerechtDeze papadums met courgette en krokante kip zijn heerlijk als lunch of avondmaaltijd. Poppa, wat? Indiase krokantjes op basis van linzen, wij zijn fan!
Vrijdag
Rijstsalade met zalm en koolvis
HoofdgerechtEen snelle en makkelijke rijstsalade met zalm en koolvis. Te serveren als volledige avondmaaltijd of lunch. Met een sausje van o.a. sojasaus en gember.
Broodpudding met banaan
NagerechtOud brood weggooien is zonde, zeker als je er nog een heerlijke broodpudding met banaan voor je ontbijt of toetje van kunt maken!