Maandag
Kokos kip curry
HoofdgerechtJe merkt direct wanneer iemand deze kokos kip curry aan het koken is, door de hoeveelheid kruiden vul je je huis met heerlijke geuren!
Mini pavlova met kumquats
NagerechtDeze mini pavlova met kumquats zijn makkelijk om te maken en extra lekker met pistache nootjes. Kumquats zijn een heerlijke mini citrus soort.
Dinsdag
Ossobuco van kalkoen
HoofdgerechtDeze klassieker wordt meestal gemaakt van kalfsschenkels, maar heb jij al eens ossobuco van kalkoen gegeten? Zó lekker, echt een aanrader!
Grapefruit brûlée
NagerechtDeze grapefruit brûlée heeft het lekkerste van een crème brûlée (het krokante suikerlaagje!) op een frisse licht bittere grapefruit. Een perfecte combinatie met romige yoghurt en pecannoten.
Woensdag
Zalm en snijbonen risotto
HoofdgerechtEen goede zalm en snijbonen risotto hoeft niet heel moeilijk te zijn om te maken. Geef het een frisse smaak door selderij en citroen toe te voegen.
Pandan kokosijs
NagerechtDit pandan-kokosijs heeft naast een prachtige kleur ook een overheerlijke smaak. Pandan is een soort luxe vanille en dat in combinatie met fluweelzacht roomijs, perfectie!
Donderdag
Kimchi stoofpotje
HoofdgerechtHeb je al eens kimchi gehad? Gefermenteerde Koreaanse kool met rode peper en meer. Voeg hier eens nog meer ingrediënten aan toe voor een kimchi stoofpotje!
Rijstepap basisrecept
NagerechtEen simpele rijstepap is een heerlijk ontbijt of toetje welke binnen no-time op tafel staat. Het basisrecept voor rijstepap kun je naar smaak aanpassen of voeg extra fruit of bijv. nootjes toe.
Vrijdag
Gebakken rijst met kimchi en gochujang varkensvlees
Hoofdgerecht'Bokkeumbap' oftewel een klassiek Koreaans gerecht. Deze gebakken rijst met kimchi is een heerlijk bijgerecht bij gochujang varkensvlees of een gebakken ei.
Mango toetje in een glaasje
NagerechtEen mango toetje in een glaasje is snel en makkelijk om te maken. Ideaal als dessert na een etentje, barbecue of zelfs tijdens de feestdagen.