🎄
Op zoek naar kerstrecepten? Bekijk onze feestelijke recepten →
🎁

Weekmenu #51 (2025) van Wietse Van Es

Je bent hier: Receptenboekje Weekmenu's Weekmenu #51 (2025)

Maandag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Cantaloupe met limoen, munt en honing

Nagerecht

Geniet van dit lichte dessert, heerlijk om te serveren in de zomer. Cantaloupe met limoen, munt en honing recept voor 2 personen.

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Paella

Hoofdgerecht

Houd je ook zo van paella? Alles in 1 grote pan, bij voorkeur in de open lucht, maar binnen kan natuurlijk ook. Het ziet er ook mooi uit, dus pak een vork!

Dinsdag

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Pure chocolade muffins

Nagerecht

Deze geweldige pure chocolade muffins zijn klaar in een half uur. Je kunt er hier niet één van eten, want na één hap ben je al verkocht!

Recept bijgewerkt : 3 maanden geleden

Grieks stoofvlees

Hoofdgerecht

Dit Grieks stoofvlees is extra lekker en fris met tzatziki, olijven en feta. Dat maakt dit stoofvlees uit de slowcooker of braadpan het hele jaar ideaal.

Woensdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Ananascarpaccio met rozemarijnijs

Nagerecht

Maak heel gemakkelijk je eigen roomijs! Deze ananascarpaccio met rozemarijnijs is een dessert met heerlijke smaakcombinaties, het hele jaar door lekker!

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Spezzatino - Italiaanse kalfsstoof

Hoofdgerecht

Zodra het buiten kouder wordt, zetten we weer vaker verwarmende stoofpotjes op tafel. Bijvoorbeeld deze spezzatino, ofwel een Italiaanse kalfsstoof, ook lekker met rundvlees.

Donderdag

Recept bijgewerkt : 3 dagen geleden

Tamales

Hoofdgerecht

Tamales bestaan uit een maïsdeegrol en een vulling waarbij keuze is uit vlees, groenten, kaas en meer. Een traditioneel gerecht uit Latijns-Amerika.

Recept bijgewerkt : 1 week geleden

Pandan kokosijs

Nagerecht

Dit pandan-kokosijs heeft naast een prachtige kleur ook een overheerlijke smaak. Pandan is een soort luxe vanille en dat in combinatie met fluweelzacht roomijs, perfectie!

Vrijdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Witte chocolade crème brûlée

Nagerecht

Dit overheerlijke romige toetje is makkelijk zelf te maken. Het lekkerste aan een witte chocolade crème brûlée is zeker weten de heerlijke suikerlaag!

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Griekse Stifado

Hoofdgerecht

Deze Griekse stifado is een heerlijke stoofpot met rundvlees, tomaat, sjalotjes en heel veel kruiden. Boordevol smaak en heerlijk met aardappels.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.