🎄
Op zoek naar kerstrecepten? Bekijk onze feestelijke recepten →
🎁

Weekmenu #51 (2025) van Cees Liefting

Je bent hier: Receptenboekje Weekmenu's Weekmenu #51 (2025)

Maandag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Gekarameliseerde appel met fudge

Nagerecht

Een makkelijk toetje, het lijkt op een overheerlijke appeltaart vulling. Maar deze gekarameliseerde appel met fudge is zonder deeg en heel snel klaar.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Pasta uit de oven

Hoofdgerecht

Een simpele pasta uit de oven, extra lekker door de krokante laag kaas. Heerlijk met gehakt, tomaat en kruiden. Staat binnen 45 minuten op tafel.

Dinsdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Chocolade flan

Nagerecht

Dit klassieke Franse toetje is makkelijk te maken. Een chocolade flan is een beetje vergelijkbaar met crème brûlée, maar dan zonder de krokante suikerlaag.

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Courgette quiche

Hoofdgerecht

Deze courgette quiche met ricotta, mozzarella en basilicum is heerlijk fris en hartig tegelijk. Klaar in net iets meer dan een uur.

Woensdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Ramen noedelsoep met zwarte paddenstoelen

Hoofdgerecht

Deze ramen noedelsoep met zwarte paddenstoelen zit boordevol smaak door de verse gember, knoflook en sojasaus. Met verse groenten en kip.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Frambozen bûche de Noël

Nagerecht

Frambozen bûche de Noël ofwel een frambozen cakerol, is een super luchtige cake met een simpele vanille slagroom, verse frambozen en mini meringues. Een topper voor de feestdagen.

Donderdag

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Watermeloen sorbet

Nagerecht

Deze heerlijke watermeloen sorbet is te maken met maar 3 ingrediënten en kost weinig moeite. Lekker fris voor een warme zomerdag.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Steak frites

Hoofdgerecht

Steak frites is een klassieker uit de Franse bistro, maar de lekkerste steak friet maak je makkelijk zelf thuis. Met tips voor malse biefstuk en recept voor klassieke bearnaisesaus.

Vrijdag

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Pompoenpudding

Nagerecht

Romige en zachte pompoenpudding is een heerlijk herfstig toetje. Je kunt eventueel honing gebruiken i.p.v. suiker. Klaar binnen 40 minuten.

Recept bijgewerkt : 3 maanden geleden

Gevulde aubergine met ratatouille

Hoofdgerecht

Gevulde aubergine met ratatouille is een heerlijk vegetarisch gerecht die je zowel als hoofdgerecht als bijgerecht kunt serveren. Het rustig laten stoven resulteert in ontzettend smaakvolle groenten.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.