Een simpele pasta uit de oven, extra lekker door de krokante laag kaas. Heerlijk met gehakt, tomaat en kruiden. Staat binnen 45 minuten op tafel.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 07-02-2018, dit recept is voor 4 personen en duurt 40 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 16-09-2024
Vul een grote pan met water en zout en breng aan de kook. Kook hierin de pasta en pel ondertussen de rode ui en knoflooktenen en snijd deze fijn.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Verhit olijfolie in de grote bakpan en fruit hierin de ui en knoflook enkele minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak dit nog enkele minuten langer. Voeg paprikapoeder, oregano, chili poeder en peper en zout toe.
Voeg de tomatenblokjes toe samen met een beetje kokend water van de pasta. Laat het enkele minuten zachtjes koken en voeg de room dan toe. Giet de pasta af en roer deze door de pasta saus.
Breng op smaak met peper en zout en roer er een klein handjevol geraspte kaas doorheen. Verdeel de pasta over de ovenschaal en maak af met een laag geraspte kaas. Bak de pasta mooi goudbruin in de oven voor ongeveer 20 minuten. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.