Deze rode aardappelsalade met broccoli en kerrie is heerlijk als bijgerecht bij vlees of vis, bij de barbecue of serveer als lunch salade. Klaar binnen een half uur.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/rode-aardappelsalade-met-broccoli-en-kerrie
Pel de rode ui en snijd deze in halve dunne ringen.
Rode aardappelsalade met broccoli en kerrie
Pers het sap uit de citroen en meng dit met crème fraîche, peper en zout. Voeg hier dan de kerrie-olie aan toe en roer samen tot een simpele dressing. Meng de aardappels, broccoli en rode ui met de kerrie dressing. Was de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in dunne plakjes. Meng als laatste de appels door de salade en maak af met croutons, smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.