Serveer eens een warm tussengerecht met kerst, reebiefstuk met verse vijgen en kaneelschuim is hier een heerlijk voorbeeld van.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/reebiefstuk-met-verse-vijgen-en-kaneelschuim
Je eigen pasta deeg maken is makkelijk en super lekker. Als je liever verse pasta bij de supermarkt koopt, kan dit natuurlijk ook en hoef je enkel een grote pan te vullen met water en zout en deze aan de kook te brengen.
Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. Verwijder het steeltje van de verse vijgen en snijd de vijgen daarna in kwarten.
Reebiefstuk met verse vijgen en kaneelschuim
Verhit olijfolie in de middelgrote bakpan en bak hierin de reebiefstukken 2 minuten aan elke kant op middelhoog vuur, afhankelijk hoe je deze gebakken wilt hebben. Laat de biefstukken vervolgens enkele minuten rusten.
Verhit olijfolie in een kleine bakpan en bak hierin de vijgen een minuut, blus af met een scheut balsamico azijn en bak dit een minuut langer. Kook de pasta, deze heeft maar enkele minuten nodig en giet deze dan meteen af.
Verdeel de pasta in het midden van de borden, snijd de biefstuk in plakjes en serveer met de verse vijgen, kaneelschuim en een takje ter garnering. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.