Deze ravioli met pompoen en amaretti is een klassieker in Italië. En je leest het goed, met koekjes in de vulling. Apart he? Geserveerd met beurre noisette.
Met weinig ingrediënten en vooral geduld en liefde maak je zelf rode bieten tagliatelle met feta. Dit vegetarische gerecht is perfect in balans.
Serveer eens een warm tussengerecht met kerst, reebiefstuk met verse vijgen en kaneelschuim is hier een heerlijk voorbeeld van.
Dorade met verse pasta en zeekraal is een heerlijk warm tussengerecht, maar ook makkelijk in grotere porties als hoofdgerecht. Boterzachte vis!
Bij deze overheerlijke pompoengnocchi's is gebruik gemaakt van geroosterde pompoenpuree i.p.v. aardappel. Zacht van binnen en krokant van buiten!
Zin in echt comfortfood? Maak in een half uur deze pompoenravioli met salieboter. Verse pasta, pompoen en boter. Heerlijk !
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.