Kerstrecepten 2018 - Bijgerechten
Klik voor het recept voor
hete bliksem.
Gestoofde rode kool Gestoofde rode kool met appel, kaneel en laurierbladeren. Heerlijk bijgerecht voor de feestdagen. Recept voor 10 personen.

Gestoofde rode kool
Remy’s ratatouille Heb jij je altijd al afgevraagd hoe je Remy's ratatouille uit de animatiefilm kunt namaken? Wij hebben een recept en het is zelfs best makkelijk!

Remy's ratatouille
Aardappelpuree met kaas uit de oven Heerlijke smeuïge aardappelpuree met kaas uit de oven. Heel makkelijk te maken en verrassend lekker! Ook nog eens extra lekker door het amandelschaafsel.

Aardappelpuree met kaas uit de oven
Gekarameliseerde spruitjes Heerlijke gekarameliseerde spruitjes met krokante stukjes spek is geweldig als bijgerecht. Klaar in maar 15 minuten, recept voor 4 personen.

Gekarameliseerde spruitjes
Blanke stoofpeertjes Het is herfst, en dus zijn er weer volop peren te koop! Wij hebben deze peertjes uit eigen tuin en hebben er blanke stoofpeertjes van gemaakt.

Blanke stoofpeertjes
Salade met roze peper dressing Een simpele salade met roze peper dressing. Makkelijk en snel te maken, want deze dressing is klaar binnen 5 minuten. Een fris bijgerecht met verrassende smaken.

Salade met roze peper dressing
Geroosterde radijsjes met mosterddressing Deze geroosterde radijsjes met mosterddressing is een heerlijk en verrassend bijgerecht voor vis of vlees. Heb jij radijsjes al eens warm gegeten? De moeite waard!

Geroosterde radijsjes met mosterddressing
Hasselback aardappelen De Hasselback zoals die in Stockholm (Zweden) gegeten wordt. Je kunt er ook kaas en/of spek aan toevoegen. Recept voor 4 personen.

Hasselback aardappelen
Wortelpuree Een simpele wortelpuree met tijm en gember is een heerlijk bijgerecht dat snel gemaakt is. Kruidig en vol van smaak, met weinig ingrediënten.

Wortelpuree
Geroosterde pompoen met rode ui en truffel Deze geroosterde pompoen met rode ui en truffel is een heerlijk bijgerecht voor bij tagliatelle of andere pasta. Serveer met (verse) truffel en balsamico.

Geroosterde pompoen met rode ui en truffel