Kerstrecepten 2018 - Bijgerechten

Kerstrecepten 2018 - Bijgerechten

Klik voor het recept voor hete bliksem.

Gestoofde rode kool Gestoofde rode kool met appel, kaneel en laurierbladeren. Heerlijk bijgerecht voor de feestdagen. Recept voor 10 personen.

Gestoofde rode kool Gestoofde rode kool

Remy’s ratatouille Heb jij je altijd al afgevraagd hoe je Remy's ratatouille uit de animatiefilm kunt namaken? Wij hebben een recept en het is zelfs best makkelijk!

Remy's ratatouille Remy's ratatouille


Aardappelpuree met kaas uit de oven Heerlijke smeuïge aardappelpuree met kaas uit de oven. Heel makkelijk te maken en verrassend lekker! Ook nog eens extra lekker door het amandelschaafsel.

Aardappelpuree met kaas uit de oven Aardappelpuree met kaas uit de oven


Gekarameliseerde spruitjes Heerlijke gekarameliseerde spruitjes met krokante stukjes spek is geweldig als bijgerecht. Klaar in maar 15 minuten, recept voor 4 personen.

Gekarameliseerde spruitjes Gekarameliseerde spruitjes


Blanke stoofpeertjes Het is herfst, en dus zijn er weer volop peren te koop! Wij hebben deze peertjes uit eigen tuin en hebben er blanke stoofpeertjes van gemaakt.

Blanke stoofpeertjes Blanke stoofpeertjes


Salade met roze peper dressing Een simpele salade met roze peper dressing. Makkelijk en snel te maken, want deze dressing is klaar binnen 5 minuten. Een fris bijgerecht met verrassende smaken.

Salade met roze peper dressing Salade met roze peper dressing


Geroosterde radijsjes met mosterddressing Deze geroosterde radijsjes met mosterddressing is een heerlijk en verrassend bijgerecht voor vis of vlees. Heb jij radijsjes al eens warm gegeten? De moeite waard!

Geroosterde radijsjes met mosterddressing Geroosterde radijsjes met mosterddressing


Hasselback aardappelen De Hasselback zoals die in Stockholm (Zweden) gegeten wordt. Je kunt er ook kaas en/of spek aan toevoegen. Recept voor 4 personen.

Hasselback aardappelen Hasselback aardappelen


Wortelpuree Een simpele wortelpuree met tijm en gember is een heerlijk bijgerecht dat snel gemaakt is. Kruidig en vol van smaak, met weinig ingrediënten.

Wortelpuree Wortelpuree


Geroosterde pompoen met rode ui en truffel Deze geroosterde pompoen met rode ui en truffel is een heerlijk bijgerecht voor bij tagliatelle of andere pasta. Serveer met (verse) truffel en balsamico.

Geroosterde pompoen met rode ui en truffel Geroosterde pompoen met rode ui en truffel


Bekijk de orginele pagina via:
https://ohmydish.nl/kerstrecepten-2018-bijgerechten


Vond je deze pagina interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!Volgende pagina →
Onze honden

Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.