Heerlijke dikke kersen pannenkoeken zoals mijn oma ze vroeger maakte. Een simpel pannenkoekenbeslag met kersen erdoorheen.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 24-10-2019, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Meng de eieren samen met melk en custard poeder of vanille extract met een garde. Voeg geleidelijk het zelfrijzend bakmeel toe en roer tot een glad beslag.
Je kunt ervoor kiezen een beetje poedersuiker door het beslag te roeren, of bestuif de pannenkoek na het bakken met een beetje poedersuiker. Roer er dan de ontpitte kersen doorheen.
Verwarm een beetje boter in een grote bakpan, zorg dat de boter niet te heet wordt. Afhankelijk van de grootte van de pan kun je 1 of 2 pannenkoeken tegelijk bakken.
Bak de pannenkoeken mooi goudbruin aan beide kanten. Serveer direct met een beetje extra poedersuiker. Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.