Een feestelijk uitziende kip met kersen en portsaus, een echt zomers gerecht. Je kunt hiervoor ook eventueel kersen uit pot gebruiken.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kip-met-kersen-en-portsaus
Kip met kersen en portsaus
Zet het vuur lager en laat de kipfilets garen in het vocht voor ongeveer 15 minuten. Inmiddels zal de saus ingedikt zijn, als dit niet het geval is kun je deze nog langer laten indikken. Verwijder de rozemarijn takjes en breng de saus eventueel op smaak met peper en zout. Controleer of de kip gaar is, als dit nog niet het geval is maar de saus is al dik genoeg kun je nog een scheutje water toevoegen tot de kip wel gaar is. Serveer bijvoorbeeld met een salade en pommes duchesse. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.